هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

12 تست مثبت قطعی کرونا در میان استقلالی‌ها

رییس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: من خودم از تمام کادر و بازیکنان استقلال نمونه گرفتم و تست را به همراه همکارانم در سیستم بیمارستان مسیح دانشوری ثبت کردم و ۱۲ تست مثبت قطعی و یک نمونه مشکوک وجود داشت که امروز تست او تکرار و مشخص شد وی مبتلا به ویروس کرونا نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۷۶

 به گزارش راهبرد معاصر «دکتر سیدعلی‌رضا ناجی» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا اظهار داشت: باشگاه استقلال با مرکز ما (بیمارستان مسیح دانشوری) که مرکز رفرنس تشخیص کویوید-۱۹ محسوب می‌شود تماس گرفت و خواهش کرد که تست‌های آنها را انجام بدهیم.

وی افزود: روز سیزدهم تیرماه ساعت ۱۶:۳۰ بنده و همکارانم در مجموعه ورزشی انقلاب حاضر شدیم و ۶۱ نمونه از مربیان و بازیکنان این تیم گرفته شد که کارهای آزمایشگاهی آن از همان لحظه شروع و ۱۲ مورد آن مثبت اعلام شد.

به گفته رییس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان مسیح دانشوری که بیمارستان آموزشی و دانشگاهی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و مرکز بیماری‌های تنفسی محسوب می‌شود، دارای آزمایشگاهی با کیفیت بالاست.

دکتر ناجی تصریح کرد: ما هیچ‌گونه رابطه ای با هیچ‌کس نداریم و ضوابط حرفه‌ای خود را انجام می‌دهیم و همان‌طور که گفتم به محل تمرین استقلال رفته و نمونه برداری انجام دادیم.

وی تاکید کرد: من خودم از تمام کادر و بازیکنان استقلال نمونه گرفتم و تست را به همراه همکارانم در سیستم بیمارستان مسیح دانشوری ثبت کردم و ۱۲ تست مثبت قطعی و یک نمونه مشکوک وجود داشت که امروز تست او تکرار و مشخص شد وی مبتلا به ویروس کرونا نیست.

رییس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اینکه گفته می‌شود بازیکن مورد نظر که تست دوباره‌اش منفی شد «فرشید اسماعیلی» است، اعلام کرد: بله این بازیکن فرشید اسماعیلی نام دارد و نتیجه تستی‌ که دوباره از او گرفته شد منفی است.

وی افزود: از واکنش‌ها پس از اعلام جواب تست‌های بازیکنان استقلال، متاسف هستم. شرایط امروز کشور ما شرایط خوبی از نظر ویروس کرونا نیست و بازیکنان ما جدا از جامعه و مردم نیستند و مثبت شدن آزماش‌ها نیز چیز عجیبی نیست.

دکتر ناجی اعلام کرد: باید به جای تهمت زدن به یکدیگر منطق را در زندگی حاکم کنیم؛ ضمن اینکه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از شیوع این ویروس جلوگیری کنیم.

وی اظهار داشت: متاسفانه بدنه اجرایی از بدنه تفکر جدا شده است و حالا اینکه با شرایط کنونی اصرار به ادامه مسابقات لیگ است، بر عهده متولیان آن است اما باید نتایج آزمایشاتی را که در آزمایشگاه‌های سراسر ایران انجام می‌شود، به عنوان ملاک مورد توجه قرار دهیم. اعداد و ارقام به ما اطلاعات می‌دهند و واقعی است و اگر بتوانیم بر اساس این آمار و ارقام تصمیم بگیریم هم می‌توانیم ویروس کرونا را کنترل کنیم و هم جان هموطنان خود را به خطر نیندازیم.

رییس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان گفت: این‌ موضوعاتی که گفته می‌شود باشگاه استقلال با مرکز آزمایشگاهی رابطه داشته، ناپسند است و فقط برای توجیه کردن است و گرنه هیچ‌کدام از افرادی که در زمینه پزشکی کار می‌کنند هیچ رابطه خاصی از نظر کاری با کسی ندارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار